Ședință ordinară a Consiliului orășenesc

Ședință ordinară a Consiliului orășenesc

La data de 25 martie, curent, s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului orășenesc Ocnița. Consilierii au votat 17 subiecte, înscrise pe Ordinea de zi.

Din sumarul ședinței, cele mai relevante subiecte au fost:

Dina Scutelnic, contabil-șef al primăriei, a prezentat audienței Raportul ce ține de Executarea bugetului orășenesc pe anul 2020. În acest context, publicul a fost informat și despre proiectul de decizie cu privire la modificările în Buget pentru anul 2021. (Vezi Decizia 02-01 și Decizia 02-05)

Anatolie Ghevco, directorul ÎM Apă-Canal Ocnița a prezentat darea de seamă pentru anul 2020 (Decizia 02-06).  Totodată, a fost aprobat și Regulamentul de organizare și funcționare a serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din orașul Ocnița.

Consilierii au votat Decizia cu privire la organizarea  în baza  obiectului de alimentație publică  ”Interier „  situat pe str. 50 ani ai Biruinței,  154 , o cantină de ajutor  social  pentru persoanele defavorizate, în  baza unei liste aprobate de primarul or. Ocniţa.

Unanim a fost votată refuzarea  cererii  SRL ” Lider Game”,  cu privire la instalarea unui aparat distractiv – sportiv ” Boxer„  în preajma obiectelor comerciale/prestări servicii  ” Kodak” , ” Moldcel” amplasate pe str. 50 ani ai Biruinței .

Ședința a decurs într-o atmosferă constructivă, fiind condusă de către Nicoleta Zaharco. La întrunire au participat 11 consilieri orășenești.

Secretarul consiliului orăşenesc                                                                 Axenia  Plăcintă

_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ