Primăria orașului Ocnița vizitată de un corespondent special din Belarus

Primăria orașului Ocnița vizitată de un corespondent special din Belarus

Primăria orașului Ocnița vizitată de un corespondent special din Belarus

Primăria orașului Ocnița a fost vizitată de corespondentul special al canalului de televiziune BELARUSI 1, Horoveț Alexandru. Scopul vizitei, a fost de a mediatiza pe canalul central de televiziune, cum funcționează autospecialele din Republica Moldova, dăruite de Alexandr LUKAȘENKO, Președintele Republicii Belarus, în urma unei vizite efectuate în RM, la inițiativa președintelui Igor DODON.

Potrivit primarului de Ocnița, Ion CIUMAC, autospeciala este de mare ajutor la realizarea lucrărilor necesare în gospodăria comunală, în special, la salubrizarea și deszăpezirea străzilor din oraș.

 

Mașina este dată spre folosință Întreprinderii Municipale Apă-Canal Ocnița, director Anatolie GHEVCO care, susține că mașina este una universală. Cu ea nu doar se îndeplinesc lucrări de curățire a străzilor din oraș, dar și, în caz de urgență, ajută pompierii la stingerea incendiilor. De funcționarea autospecialei este mulțumit și șoferul Ion Roșu. Dânsul susține că mașina este performantă și ușor de condus.

Amintim, că Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, a efectuat o vizită în țara noastră la inițiativa lui Igor Dodon în perioada 18-19 aprilie, în cadrul căreia a donat cinci tractoare şi două autospeciale pentru localităţile din Republica Moldova.

Please follow and like us:
_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ