INVITAȚIE la ceremonia de inaugurare a noului sistem de iluminat stradal în orașul Ocnița

INVITAȚIE la ceremonia de inaugurare a noului sistem de iluminat stradal în orașul Ocnița

INVITAȚIE la ceremonia de inaugurare a noului sistem de iluminat stradal în orașul Ocnița

Stimați colegi, prieteni, cetățenii or. Ocnița,

GLM Inauguration Agenda_Ocnita

Avem deosebita onoare de a Vă invita la 30 noiembrie 2018 la ceremonia de inaugurare a recepției finale a lucrărilor de iluminat stradal în orașul Ocnița, realizate cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, în cadrul Proiectului „Undă verde, Moldova! Modernizarea și eficientizarea iluminatului stradal”, implementat de Alianța pentru Eficiență Energetică și Regenerabile (AEER), în două orașe din R. Moldova – Cantemir și Ocnița, în parteneriat cu administrațiile publice locale și contribuția Fondului pentru Eficiență Energetică.

Programul evenimentului:

Ora 13.00-15.30 – Primăria orașului Ocnița – Masă rotundă dedicată rezultatelor Proiectului „Undă verde, Moldova! Modernizarea și eficientizarea iluminatului stradal” și demonstrarea modului de funcționare a sistemului inteligent de iluminare stradală instalat în Ocnița.

Ora 15.30Ceremonia festivă a evenimentului, în prezența cetățenilor orașului Ocnița, cu participarea reprezentanților Delegației Uniunii Europene, Programului CoMEast, Fondului pentru Eficiență Energetică  și a altor invitați de onoare.

Agenda evenimentului se anexează.

În contextul celor menționate, intervenim respectuos cu rugămintea de a ne confirma participarea Dvs la eveniment, expediind un mesaj la adresa primaria.ocnita@mail.ru sau apelând la nr. de telefon: 079677442.

 

Please follow and like us:
_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ