Inaugurarea festivă a pomului de Crăciun în orașul Ocnița

Inaugurarea festivă a pomului de Crăciun în orașul Ocnița

Inaugurarea festivă a pomului de Crăciun în orașul Ocnița

Muzică, dans, voie bună, zâmbete și multe cadouri și surprize frumoase – de toate acestea au avut parte locuitorii orașului care au venit la sărbătoare. Evenimentul dedicat inaugurării pomului de Crăciun în orașul Ocnița s-a desfășurat într-o atmosferă veselă și încingătoare, cu tonalități musicale și ritm de dans.

Nu au lipsit nici eroii principali, așteptați de toți copii – Moș Crăciun și Alba ca Zăpada care au fost darnici și, au împărțit tuturor cadouri, oferite de primăria orașului Ocnița. Totodată, au fost prezenți și alte personaje de poveste care au redat evenimentului tonalitate de sărbătoare și buna dispoziție.

Cu un mesaj de felicitare către ocnițeni s-a adresat Victor Artamaniuc, viceprimar de Ocnița. Dânsul a mulțumit tuturor celora care au contribuit și au participat la inaugurarea acestei sărbători. Le-a urat ocnițenilor săbători frumoase. Publicul s-a bucurat de atmosfera de sărbătoare creată de colectivele Casei de Cultură. Deci, cei care au stat în spatele organizării acestei sărbători sunt angajații Casei de Cultură, director Mihail Crucichevici.

Încă, o surpriză pentru ocnițeni a fost evoluarea unor artiști renumiți, veniți special, la invitația reprezentanților PSRM. Cei prezenți au fost felicitați cu prilejul sărbătorilor de iarnă și de către Irina Lozovan, președinta OR PSRM. Copiii au primit cadouri și din partrea partidului socialiștilor.

A finalizat evenimentul cu tradiționalul foc de artificii.

Please follow and like us:
_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ