Audieri publice cu referire la Proiectul bugetului orașului Ocnița pentru anul 2021

Audieri publice cu referire la Proiectul bugetului orașului Ocnița pentru anul 2021

La data de 5 decembrie, în sala de șediințe a primăriei orașului Ocnița au avut loc audieri publice privind elaborarea bugetului oraşului Ocnița pentru  anul 2021. La întrunire au fost prezenți consilieri locali, agenţi economici,  reprezentanţi ai instituțiilor din oraș, reprezentanţi ai societăţii civile, funcţionarii primăriei.

A debutat evenimentul cu un cuvând de salut, adresat publicului, de către primarul Victor Artamaniuc. Raportul  cu privire la Proiectul bugetului pe anul 2021 a fost prezentat de către Dina Scutelnic, contabil șef la primărie.  În cadrul audierilor a luat cuvântul și Ghenadii Gumenîi, șef adjunct, Direcția Finanțe a CR Ocnița. Dumnealui a venit cu o informație generală asupra modului de elaborare a bugetului local.

În prezentare, Dina Scutelnic, contabil-șef al primăriei orașului Ocnița, s-a referit la veniturile și cheltuielile, taxele și impozitele prevăzute pentru anul viitor. De asemenea, vorbitorii au menţionat, că bugetul localităţii constituie un subiect de interes pentru fiecare cetăţean, deoarece provine din taxele și impozitele plătite de locuitorii orașului,de aceea, serviciile administrate de primărie sunt și vor fi în concordanță cu așteptările contribuabililor.

Propunerile și sugestiile din formulare, precum și cele expuse verbal,  vor fi examinate în cadrul comisiilor consultative de specialitate, apoi aprobate în cadrul ședinței Consiliului orășenesc, care va avea loc pe data de 10 decembrie.

_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ