Primăria orașului Ocnița a dat start sărbătorilor de iarnă!

Primăria orașului Ocnița a dat start sărbătorilor de iarnă!

Momentul festiv al aprinderilor luminilor de sărbători reunește an de an sute de oameni în jurul bradului, instalat în fața primăriei orașului Ocnița. Anul acesta, ocnițenii au avut un motiv dublu de a veni la sărbătoare. Ei au asistat la un spectacol de dare de seamă a activității Casei de Cultură, după care, a urmat aprinderea luminilor din bradul de Crăciun. Apoi, multă muzică, dansuri, dulciuri și cadouri.

Tradiționala festivitate a fost deschisă de către primarul orașului Ocnița, Victor Artamaniuc. După mesajul de felicitare, primarul a dat start sărbătorilor de iarnă. În urmare, Casa de Cultură Ocnița a oferit publicului un Program variat, inedit, specific sărbătorii, care a inclus numeroase evoluări artistice ale copiilor.

Feeria sărbătorii a fost creată de: ansamblul de dans modern Izvoraș, conducător artistic Natalia Popovschi-Pavlova (grupa mică și grupa mijlocie); colectivul dramatic Balada, conducător artistic Ludmila Sviridova; ansamblul de dans modern Inspirație, conducător artistic Antonina Pavlova; interprete: Camelia Tamazlecari, Otilia Botnari, Maria Cațur, Asea Curea, Mădălina Airinii, Elena Niculcea, Patricia Zaharco, Sabina Pleșca, Aniuta Chistruga, Culicova Valeria, Dana Baltag; regizor – Angela Crucichevici; directorul Casei de Cultură – Mihai Crucichevici.

În fața publicului a evoluat și colectivul folcloric „Vocile primăverii”, al Centrului de Creație a Copiilor Ocnița, conducător artistic Alexei Casenciuc.

Evenimentul a fost oficiat de prezența Irinei Lozovan, deputat în Parlamentul RM; Galina Zalevscaia, vicepreședinte de raion, precum și consilieri raionali.

Atmosfera de sărbătoare a fost susținută de copiii, părinții și oaspeții care, cu impresii enorme și multă dispoziție, s-au bucurat sincer de acest moment festiv, organizat de Casa de Cultură, cu suportul primăriei orașului Ocnița.

_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ