Start proiectului „Păstrăm trecutul pentru viitor — Reabilitarea patrimoniului istoric al orașului Ocnița pentru generațiile viitoare”

Start proiectului „Păstrăm trecutul pentru viitor — Reabilitarea patrimoniului istoric al orașului Ocnița pentru generațiile viitoare”

În orașul Ocnița încep lucrările de amenajare a teritoriului și reparația zonei istorico-arhitecturale a orașului Ocnița, precum și a străzilor 50 ani ai Biruinței, Sindicatelor și Rapid. Lucrările vor fi executate în cadrul unui proiect de revitalizare urbană, depus de primăria oraşului Ocniţa, implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

Marcel GÎRTOPAN, viceprimarul oraşului Ocniţa: Recent a avut loc o şedinţă cu privire la realizarea acestui proiect, în cadrul căreia am discutat nemijlocit despre lucrările de revitalizare urbană, precum şi despre rolul, responsabilitățile și procedurile de interacțiune între părțile implicate în procesul de implementare a contractelor de execuție a lucrărilor.

Potrivit primarului Victor ARTAMANIUC, lucrările specificate în Contract vor fi executate de către SRL „Vladmih Company”, într-o perioadă de 6 luni. Valoarea acestui contract constituie 6,22 milioane de lei, contribuția Primăriei orașului Ocnița fiind de 10%.

Proiectul „Păstrăm trecutul pentru viitor — Reabilitarea patrimoniului istoric al orașului Ocnița pentru generațiile viitoare” a fost depus de Primăria orașului Ocnița în cadrul Apelului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023.

 

_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ