Şedința extraordinară a Consiliului orășenesc  Ocnița din 8 iunie

Şedința extraordinară a Consiliului orășenesc  Ocnița din 8 iunie

Miercuri, pe data 08 iunie 2022, în incinta Primăriei or. Ocnița a avut loc ședința extraordinară a Consiliului orășenesc  Ocnița. În cadrul ședinței au fost examinate și aprobate 6 proiecte de decizii.
Unul din subiectele cheie a fost aprobarea  Planului de activitate privind pregătirea obiectelor sociale și obiectelor locativ comunale din or. Ocnița pentru perioada toamnă-iarnă 2022-2023, în care au fost  prevăzute  mai multe activități :
— revizia tehnică a sistemului termic, verificarea rețelei electrice și a convectoarelor,  instalarea sistemului termic la Centrul de tineret, procurarea panourilor fotovoltaice pentru eficientizarea consumurilor de energie, reparația panourilor electrice de distribuție  și alte  lucrări în instituțiile subordonate primăriei ;
— revizia  utilajelor inginerești  pe  segmentul rețelei  de apă, str. Independenții, Turgheniev
— majorarea numărului de abonați din sectorul privat  prin extinderea  sistemului de apă potabilă : str. Ștefan Vodă, Burebista, Turgheniev, Negruți în suma de — 134,0 mii lei. M. Viteazu, Stamati, Papanin, 8 Martie, Luceafărul, 50 ani ai Biruinței — 164 mii lei. În total = 1,2 km.
— lucrări de reparație a sistemului de canalizare pe str. Burebista 65/A, I. Creangă 39-65, 65/A, Turgheniev 38-40, Burebista 69.
— procurarea și depozitarea materialului  antiderapant etc
Planul  a fost elaborat și  propus  de  dl Marcel  Gîrtopan , viceprimar al orașului Ocnița

_FB_f2e682c62bab12logged_in=true&xd_action=proxy_ready

Об авторе

Ruslan Ciumac administrator

Оставить ответ