Mesajul primarului Ion CIUMAC

Mesajul primarului Ion CIUMAC

În calitate de primar al orașului Ocnița, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site care, vă oferă dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi, în acelaşi timp, este o fereastră deschisă permanent pentru cei care vor să cunoască mai multe despre centrul raional al raionului Ocnița.

STIMAȚI LOCUITORI AI ORAȘULUI OCNIȚA! Misiunea Primăriei Oraşului Ocnița este de a soluţiona şi gestiona, în numele şi în interesul cetățenilor pe care îi reprezintă, treburile publice, în condiţiile legii, de a asigura respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a prevederilor Constituţiei, precum şi punerea în aplicare a legislaţiei în vigoare.

Vin cu îndemnul ca împreună să contribuim la îmbunătățirea condițiilor socio-economice existente în orașul nostru.

În acest sens, nu în ultimul rând, doresc să aduc mulţumiri tutror celor care sprijină demersurile iniţiate, care înțeleg şi susțin strategia noastră de dezvoltare, tuturor celor care activ se implică în ceea ce încercăm să rezolvăm şi să construim.

De asemenea, doresc să mulţumesc tuturor cetăţenilor ocnițeni, care vin cu propuneri constructive, cei care ne sesizează deficienţele specifice din teritoriu.

 Toate acestea nu pot decât să mă determine încă o dată, să îmi asum cu onoare promisiunea de a continua să fiu aproape de cetăţeni şi să îi asigur că încrederea lor în mine nu este în zadar. În acest context întreaga activitate desfăşurată şi toate demersurile demarate, reprezintă o vădită preocupare a administraţiei publice locale pentru bunăstarea cetăţenilor oraşului Ocnița.

 Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!

Cu respect, primarul de Ocnița, Ion CIUMAC